AGRI & VERTICAL FARMING

Wat wilt u bereiken
in uw gecontroleerde klimaatomgeving
voor uw teelt?

Voor het gecontroleerd telen van groenten, bloemen of planten zoekt u een klimaatinstallatie welke volledig controleerbaar is. Van huis uit zijn wij engineers van luchtbehandelingssystemen in de foodindustrie. De luchtkwaliteit is één van de belangrijkste factoren hier. Als er iets niet klopt beïnvloedt dit de kwaliteit van uw product en daarmee de teelt van uw groenten of bloemen.

OPTIMALE GROEI- EN BLOEI KLIMAAT

Door het telen in een gecontroleerde omgeving, vertical farm of klimaatcel, bent u verzekerd van een constante en uniforme productkwaliteit. Zonder zorgen over het klimaat, ongeacht de situatie buiten. Dit zorgt voor een optimale planbaarheid van de teelt en zorgt ervoor dat u productiegericht kunt sturen. Een extra voordeel is ook het efficiënte gebruik van water, energie, arbeid en ruimte. Bovendien heeft u zelf volledige controle over de installatie, welke wij op basis van GAMP-V opzetten. Hiermee waarborgen wij de kwaliteit optimaal.

SLIM EN DOORDACHT PROCES VOOR INDOOR FARMING

Slim ontworpen, met minimale verloren of onbruikbare ruimte, optimaal groeiklimaat. Dit zijn naast de installaties belangrijke factoren die uw teelt bepalen. Ook hier geldt: een doordacht ontwerp werkt!
Naast lucht komt er meer kijken bij de bouw van een gecontroleerde teeltruimte. In overleg voeren wij ook deze disciplines uit, samen met uw installateur of onze vakmensen: wanden, deuren, vloeren, doorgeefkasten, voorzieningen als gassen, watersoorten elektra en eventuele andere utiliteiten.

DE INDUCT AANPAK: TURN-KEY PROCES

  • advies

  • Engineering

  • Realisatie

  • Validatie

PLANBARE PRODUCTIE & OPTIMAAL GROEIKLIMAAT

Van meerlaagsteeltsysteem tot daglichtloze klimaatcellen. Door onze jarenlange ervaring en no-nonsense aanpak zorgen wij overal ter wereld voor een optimaal groeiklimaat. In onze eigen Nederlandse productiefaciliteit in Katwijk zijn wij flexibel om uw project op maat en volgens uw planning uit te werken en te installeren op elke mogelijk locatie.

img_4825

Op zoek naar een innovatieve oplossing?

Bekijk een van onze recente AGRI projecten:

Een b(l)oeiend project succesvol afgerond

Een kwekerij met gestapelde teelt bouwt een nieuwe productiefaciliteit

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Druk op enter om te zoeken