Geslaagde (her)certificering voor VCA 2017/6.0

Na drie jaar was het tijd om Induct opnieuw te certificeren voor het VCA. Induct werd opnieuw getoetst op diverse punten van veiligheid, gezondheid en milieu. De hercertificering is uitgevoerd conform de nieuwe norm VCA 2017/6.0. Induct is beoordeeeld op deze punten door een extern bedrijf. Hieruit blijkt dat Induct zijn werkzaamheden op een verantwoorde veilige manier uitvoert en is om deze reden wederom VCA gecertificeerd.

Induct is werkzaam op grote industriële projecten en daarom is het VCA certificaat noodzakelijk. Niet alleen omdat de klanten het VCA belangrijk vinden, maar vooral om iedereen veiliger te laten werken en het aantal ongevallen zo laag  mogelijk te houden.

VCA in het kort

VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers. Het is een programma dat uw bedrijf helpt om veilig en gezond te werken en het aantal ongevallen te verminderen. VCA is bedoeld voor bedrijven die veilig en gezond werken belangrijk vinden en hierin structureel willen investeren. En dan vooral voor bedrijven die risicovolle werkzaamheden uitvoeren of in een risicovolle omgeving werken. Denk aan constructie- of onderhoudswerkzaamheden op bouwterreinen, in fabrieken en werkplaatsen en bij installaties.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Druk op enter om te zoeken

Stagiair marketingHemelvaartsdag gesloten