Het delen van geweren tijdens COVID-19

Green Bullet Trap is een onderliggende organisatie van Induct, het bedrijf creëert hulpmiddelen voor op schietbanen. Zo beschikt het bedrijf over verschillende producten welke voor meer veiligheid of gemak op de schietbaan zorgen. Onlangs heeft het bedrijf een manier gevonden om geweren binnen een paar seconden volledig te ontsmetten, zonder alcoholische ontsmettingsmiddelen te moeten gebruiken. In plaats daarvan wordt het geweer voor een aantal seconden in UV-C licht geplaatst en worden hiermee de verschillende bacteriën gedood.

Door de gebeurtenissen omtrent het coronavirus moet er veel aandacht besteed worden aan hygiëne. Omdat op de schietbaan veel verschillende mensen met hun handen eenzelfde geweer aanraken moet ook deze goed gereinigd worden. Het team van Green Bullet Trap kwam met een goede oplossing voor dit probleem, ze kwamen met het idee om UV-C licht te gebruiken om de bacteriën op de geweren te doden. Omdat Induct ervaring heeft met het doden van virussen tijdens het creëren van schone lucht is het betrokken bij dit project. Induct creëert virusvrije lucht met de Virobuster, en heeft deze techniek gesponsord aan Green Bullet Trap om te gebruiken voor deze geweerreiniger.

Om een geweer te reinigen wordt deze geplaatst in een speciale geweerhouder in een kist, na het sluiten van deze kist kan er een knop omgedraaid worden welke het UV licht activeert. Het geweer wordt vervolgens van alle kanten blootgesteld aan het UV licht wat ervoor zorgt dat alle virussen op het geweer binnen 5 seconden gedood worden door het lichtsysteem. Op deze manier kunnen de geweren snel gereinigd worden en veilig worden gebruikt door het volgende persoon.

Een mooie oplossing om ook op de schietbaan de verspreiding van het coronavirus te bestrijden!

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Druk op enter om te zoeken