INDUSTRIËLE HVAC

Turn-key
projecten

Of het nu gaat om een stoominstallatie, verwarming, airconditioning, luchtbehandeling, warmtepompen of het koelen van een proces. Induct helpt u graag. Voor onze opdrachtgevers in binnen- en buitenland verzorgen we complete turn-key projecten in diverse marktsegmenten:

  • Food (bereiding en bewaren)
  • Laboratoria
  • Farmaceutica
  • Olie- en gasindustrie
  • Productieomgevingen
  • Procesomgevingen

INNOVATIE BENADERING

Uw product is uniek en alleen u kent alle ins en outs van het product. Maar ook u loopt wel eens tegen uitdagingen aan waar u geen antwoord op heeft. Door jarenlange ervaring bedenkt Induct een innovatieve oplossing die wij vervolgens volledig voor u uitwerken en installeren. Dit noemen wij ontzorgen en zo houdt u alle tijd over voor uw core-business.

SERVICE & ONDERHOUD

Als de installaties eenmaal draaien, is goed en regelmatig onderhoud belangrijk. U kiest zelf of u uw eigen onderhoudsdienst inzet of het onderhoud door de specialisten van Induct laat uitvoeren. Wij verzorgen het onderhoud wanneer het u uitkomt, zodat u maximaal uw eigen proces kunt blijven uitvoeren.

DE INDUCT AANPAK: TURN-KEY PROCES

  • Advies

  • Engineering

  • Realisatie

  • Testing & Commissioning

ADVIES, ENGINEERING EN IMPLEMENTATIE

Oplossingen voor iedereen
De engineering afdeling bekijkt uw wens of probleem op een efficiënte en innovatieve manier. Vervolgens werken wij voor u een passende oplossing uit. Met een volledig uitgewerkt 3D-model worden werktekeningen gegenereerd die u gepresenteerd krijgt.

Engineering op maat
Bij tevredenheid met de oplossing, werken wij de opdracht uit. De tekening van de engineering gaat naar de werkplaats, waar de installaties zoveel mogelijk worden geprefabriceerd. Hier hebben wij de juiste omstandigheden om maximale kwaliteit te waarborgen. Een bijkomend voordeel is dat de werkzaamheden op locatie minder lang duren en daarmee wordt uw proces minder verstoord.

Implementatie zonder zorgen
Na engineering maken wij de installatie compleet op uw locatie. Na oplevering vindt de commisioning plaats om alle specificaties te controleren. Vervolgens draagt Induct de installatie aan u over.

Alles onder één dak
Bij Induct zitten alle afdelingen in één pand. Dit zorgt voor korte communicatielijnen en een snelle en effectieve doorontwikkeling. Tijdens de engineering, prefabricage en uitvoering zullen de werkzaamheden continu worden gecontroleerd door de interne kwaliteitsmedewerkers van Induct.

Op zoek naar een innovatieve oplossing?

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Druk op enter om te zoeken