Induct op Industrial Processing Beurs 4-7 oktober

Induct staat van 4 tot 7 oktober op de Jaarbeurs in Utrecht op de Industrial Processing beurs. Komt u ook bij ons langs? (unieke link)

Industrial Processing is de grootste vakbeurs voor de totale natte en droge procesindustrie in de Benelux. De exposanten tonen u van 4 – 7 oktober 2016, in hal 12 van Jaarbeurs Utrecht, de laatste trends, producten en ontwikkelingenop het gebied van procesapparatuur, -engineering en -automatisering.

Industrial Processing 2016 werpt een blik in de toekomst. Professionals in de voedingsmiddelen-, chemische en farmaceutische industrie kunnen op verschillende manieren een goede indruk krijgen van state of the art technologie. Een dynamische mix van stands, kennissessies, seminars en live-demo’s zorgen ervoor dat de Fabriek van de Toekomst geen geheimen meer heeft.

Industrial Processing staat in het teken van Unlocking Future Factories. Hier vindt u alles om een fabriekshal efficiënt, veilig en duurzaam in te richten met nadrukkelijk aandacht voor onder andere energiezuinig, hygiënisch en voedselveilig produceren en meer:

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Druk op enter om te zoeken