Induct optimaliseert document management

Onze organisatie groeit steeds meer, en daarbij de hoeveelheid aan informatie. Om te zorgen voor meer efficiëntie en orde in het beheer van documenten en documentstromen, heeft Induct een aantal weken geleden WhiteVision geïmplementeerd. WhiteVision is een document management systeem, speciaal gericht op bouw- en installatiebedrijven, die er voor zorgt dat de processen rondom documenten efficiënter verlopen. Denk hierbij aan het verwerken van ingescande documenten, tekstherkenning en het linken van documenten aan het ERP-systeem.

Wij hebben al gemerkt dat het werken met een DMS (document management systeem) voor ons een groot voordeel heeft: we besparen aanzienlijk veel tijd! We zijn namelijk in staat om bijna dubbel zo veel facturen te verwerken binnen dezelfde tijd. Het grote voordeel voor onze crediteuren is natuurlijk dat de inkomende facturen, per post of per mail, automatisch worden verwerkt en betaald.

Door deze efficiëntieslag kunnen we ons nog beter richten op onze core business en onze klanten een nog betere service verlenen.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Druk op enter om te zoeken

Katwijke ondernemerspleinHandelsdelegatie Rwanda op bezoek