Induct sponsort het NK Dutch Open

Induct is trotse sponsor van het NK Dutch Open 2016 op 19 en 20 november van NPSA – IPSC Netherlands! De Nederlandse Parcours Schutters Associatie is de Nederlandse vertegenwoordiging van IPSC, de International Practical Shooting Confederation. IPSC is een dynamische tak van schietsport, die wereldwijd beoefend wordt door jong en oud, man en vrouw, op binnen- en op buitenbanen. In circa 100 landen meten schutters zich met elkaar op nationale en internationale wedstrijden. IPSC kan worden geschoten met handvuurwapens of schoudervuurwapens

Green bullet trap

Induct is deskundig op het gebied van luchtstromen, luchtfiltering en luchtkwaliteit. Bovendien heeft Induct een innovatieve oplossing voor de kogelvangers en schietbaanventilatie waarbij het vervuilingsprobleem bij de bron wordt aangepakt. De innovatieve kogelvangers vangen de projectielen op en remmen die gecontroleerd af zodat ze niet meer uit een spatten. Het gevolg is minder vervuiling, minder stof en minder onderhoud.

Zuivere deeltjes

Het gevaar zit hem in de deeltjes die tijdens het schieten in de lucht terecht komen. Behalve de verbrandingsgassen en dampen die bij het afvuren van het wapen vrijkomen, zijn er ook nog de deeltjes die in de lucht terecht komen bij het stukslaan van het projectiel. Hierbij komen aanzienlijke hoeveelheden stof vrij dat voor het grootste deel bestaat uit zware metalen. Het meeste gevaar op de schietbaan is het inademen van die schadelijke deeltjes. Vooral voor mensen die veel op schietbanen vertoeven als instructeurs en onderhoudspersoneel is dit een aanzienlijk risico.

Sponsor NK Dutch Open

Het is voor ons dan ook een logische stap om het NK Dutch open te sponsoren. Het kampioenschap vindt plaats op 19 en 20 november. Hier onder vindt u het programma:

 

14690935_1179583182081131_2754819327945746629_n

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Druk op enter om te zoeken