Innovatieve oplossing tijdens COVID-19

Green Bullet Trap, onderdeel van Induct, heeft de oplossing gevonden om geweren te desinfecteren zonder alcoholische ontsmettingsmiddelen te gebruiken. Zo heeft Green Bullet Trap een manier ontworpen waarbij de geweren worden gedesinfecteerd in een paar seconden door UV-C licht te gebruiken! Bij schietverenigingen wordt veel gebruik gemaakt van hetzelfde geweer door verschillende personen. In deze tijd met het gevaar van COVID-19 is dit een geweldige uitkomst.

Green Bullet Trap is onderdeel van Induct. Als Induct zijn wij gespecialiseerd in het wereldwijd creëren van een ultra schoon en steriel binnenklimaat. Het team van Green Bullet Trap kwam met het idee om dit product te maken. Induct sponsorde de Virobuster techniek om bacteriën te doden en SSV Katwijk heeft de box gebouwd.

Het is eigenlijk heel simpel. Om een geweer te desinfecteren wordt deze in de kist geplaatst. De kist wordt gesloten en de knop omgedraaid welke het UV-C licht activeert. Het geweer wordt van alle kanten bestraald door het licht en is binnen 5 seconden vrij van alle virussen. Snel, veilig, simpel en zonder chemicaliën op het geweer!

Naast het reinigen van geweren, kan deze techniek ook toegepast worden op andere gebruiksvoorwerpen. Cleaning air everywhere. Ook op schietbanen!

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Druk op enter om te zoeken

Eric Pell - Projectleider