NABC Handelsmissie in Kenia | AIPEX Kenya

Van vandaag tot en met 27 mei is Induct mee op handelsmissie naar Kenia en woont de APIEX trade show bij.

Deze missie van het Ministerie van Buitenlandse Zaken is gericht op de vleesverwerkingssector in dit Afrikaanse land. Het doel van de handelsmissie is om Nederlandse bedrijven, zoals Induct, voor te stellen op de Keniaanse markt.

Induct en clean rooms

De clean rooms en andere industriële oplossingen voor de industrie zijn ideaal voor de foodsector in Kenia. Induct heeft ervaring met het aanleggen van clean rooms op efficiënte en kostvriendelijke wijze, waarbij elke vierkante meter benut wordt. Zelfs met het klimaat in Kenia hebben wij geen moeite. Deze groeimarkt is voor ons de ideale startplaats om onze innovaties op te zetten en zo de productie en efficiëntie van Keniaanse bedrijven te verhogen.

Duurzame productieprocessen inrichten

Ook in Kenia kunnen wij de fabrieken waar bijvoorbeeld vlees en kip wordt verwerkt goed en hygiënisch inrichten en de juiste oplossingen bieden. Het ontdekken van een nieuwe markt waar wij onze expertise kwijt kunnen is een uitdaging waar wij van houden. Wij kijken dan ook erg uit naar deze handelsmissie.

Innovatieve oplossingen Africa

Ook interesse in onze oplossingen voor processen en fabrieksomgevingen? Wij helpen bij het opstellen van ruimtespecificaties en adviseren welke consequenties uw keuze heeft voor techniek en financiën. Daarbij engineeren, ontwerpen, leveren en monteren wij industriële installaties en clean rooms van A-Z in Nederland, Afrika en daar buiten. Neem vandaag nog contact met ons op.

 

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Druk op enter om te zoeken

Fabrieken bouwen in Africa