OFFSHORE

Offshore: Veiligheid
staat voorop

In olie- en gasindustrie komt veiligheid op de eerste plaats, zeker op de offshore locaties. Doordat er op deze locatie wordt gewerkt met gassen en vloeistoffen die uiterst brandbaar zijn dienen de installaties conform de uiterst strenge regelgeving te worden gebouwd. Induct kent als geen ander deze omgeving en regelgeving. De installaties die Induct bouwt voor haar verschillende opdrachtgevers voldoen aan de hoogste eisen en worden na een uitgebreide commissioning overgedragen aan de klant.

ADVIES

Induct werkt vaak op basis van bestek, maar steeds vaker zijn wij betrokken in het voortraject. Al tijdens de engineering van het platform of living quarters adviseren wij de klant over de te kiezen installaties en uitvoeringsmethodiek. Hiermee krijgt de klant de meest innovatieve en veilige oplossing voor zijn project en bespaart ook nog eens op de uitvoeringskosten.

INSTALLATIE & MANUFACTORING

Induct installeert ook installaties tijdens de nieuwbouw van platforms. Deze platforms worden hoofdzakelijk in Rotterdam gebouwd waarna ze later naar zee worden vervoerd. Met haar expertise zorgt Induct voor de gezonde omgeving in de living quarters. Op locatie worden de eerder in de werkplaats geproduceerde modules gemonteerd.

DE INDUCT AANPAK: TURN-KEY PROCES

  • advies

  • Engineering

  • Realisatie

  • Validatie

Op zoek naar een innovatieve oplossing?

PREFAB WERKPLAATS

Induct beschikt over een volledige geoutilleerde werkplaats waar voor diverse projecten verdelers, wisselaar en kanalen geproduceerd en afgelast worden. De constructie afdeling produceert ondersteuningen en bordessen voor de installaties.

De prefabricage is van de hoogste kwaliteit omdat het onder de juiste omstandigheden en onder het juiste klimaat wordt geproduceerd. Tevens beschikt de werkplaats over een eigen spuiterij waarin de componenten in de juiste kleur kunnen worden gespoten.

Werkzaamheden Offshore

Het personeel van Induct beschikt over alle benodigde papieren om ook werkzaamheden offshore te kunnen uitvoeren. Hierdoor kunnen wij renovaties, modificaties en reparaties ter plekke uitvoeren.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Druk op enter om te zoeken