PROJECTENGINEER / WERKVOORBEREIDER

Wij zijn Induct, onderdeel van de Vink Groep en gespecialiseerd in klimaatbeheersing en contamination control voor industriële bedrijven. In 2001 zijn wij gestart als specialist in schone lucht, druk-hiërarchie en luchtverdeling voor cleanrooms en laboratoria, echter in de loop van de jaren hebben wij onze activiteiten uitgebreid naar het turn-key afleveren van alle soorten schone ruimtes, compleet met utilities en procesleidingwerk.

Onze focus is gericht op de producerende bedrijven in binnen- en buitenland waarbij het belang van een gecontroleerde omgeving voor de kwaliteit van de producten of gezondheid van de mensen essentieel is. Bij deze bedrijven is continuïteit van de productie de rode draad en het implementeren van wijzigingen of upgrades mogen uiteraard zo min mogelijk het productieproces verstoren.

Door de toenemende vraag vanuit onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar projectengineer/werkvoorbereider.

LAAT JIJ ONZE MONTEURS FLOREREN?

Onze monteurs zijn ons kapitaal! Om deze dames en heren goed voorbereid op pad te sturen met de juiste materialen en gegevens willen wij ons werkvoorbereidingsteam uitbreiden. Onze aanpak is vooral “hands-on” en we werken graag als team. Onze projecten zijn verspreid over de hele wereld en elk project kent weer zijn eigen dynamiek. Voor jou is daarom ook geen dag hetzelfde. De belangrijkste taken zijn het inkopen van materialen, diensten en middelen, het zorgdragen voor “Just in Time” leveringen en samen met onze montageleiders voorbereiden van projectplanningen en projectplannen.

Wij vragen

  • MBO4 denk- en werkniveau
  • Opleiding werktuigbouwkunde en/of installatietechniek
  • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
  • Klantgerichte instelling.
  • Probleemoplossend vermogen en een proactieve houding.
  • Beslissingen kunnen en durven nemen.

Wij bieden

Een vrijdagmiddagborrel om de week als team mee af te sluiten! Daarnaast is er volop ruimte voor innovatieve ideeën, ruimte voor doorgroeimogelijkheden en ruimte voor eigen ontwikkeling en ontplooiing. Het is een uitdagende en afwisselende baan met grote zelfstandigheid en prima secundaire arbeidsvoorwaarden conform CAO Metalektro.

Meer informatie?

Voor meer informatie en reageren kun je contact opnemen met Arjan Wieringa, Operationeel Directeur, via 06 570 857 90  of stuur je reactie naar arjanwierenga@induct.nl

Solliciteren

Vul het onderstaande formulier in en solliciteer op deze functie.

  • Max. bestandsgrootte: 256 MB.
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Druk op enter om te zoeken