Revitalisering van cleanroom bij Wacker

Bij Wacker in Amsterdam gaan wij de complete technische installaties verzorgen ten behoeve van een grote cleanroom omgeving. Hier wordt een revitalisering uitgevoerd. De opdracht bevindt zich hoofdzakelijk op de vierde verdieping van het gebouw met een oppervlakte van 800m2 aan cleanroom. Er zijn ook raakvlakken met de boven- en onderliggende verdiepingen. Onder de complete technische installaties vallen onder andere M&R installaties, brandmeld/ontruiming installatie, HVAC, Stoom, Black utilities, en Clean Utilities.

Er is gekozen voor een ultieme samenwerking binnen Vink Groep. Als partners zijn gecontracteerd Vipe-Welding, Vink Systemen, en indirect ook Vink Products. Overige partners zijn Lamers HTS, Schroevers Installatietechniek , Hartog Elektro, Johnson Controls. Om op locatie het project in goede banen te leiden is Marco Ruitenbeek vanuit Vink Groep aangesteld als interim Site-Manager. Een groot deel van team Induct verzorgt het projectmanagement vanuit Katwijk en houdt de werkvoorbereiding op koers.

Realisatie is gestart vanaf 02-11-20 en dient eind van het jaar afgerond te zijn. Dat betekent dat inclusief de ontmanteling en demontage van de bestaande cleanroom en installaties er slechts 7 werkweken zijn om dit project af te ronden. Het ontmantelen van de cleanroom en installaties is in 6 werkdagen compleet uitgevoerd. Eind 2020 start er een comissioning periode en wordt de cleanroom in bedrijf gesteld.

In 2021 staan mogelijk nog een aantal mooie vervolgprojecten in de planning bij de opdrachtgever. Wordt wellicht vervolgd.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Druk op enter om te zoeken

Vink Groep - FIELDS Group