Samenwerken

Is het “samen werken” of “samenwerken”. Dit stond de afgelopen weken centraal binnen een aantal bedrijven van de Vink Groep. Als je al lang “samen” bent dan doe je de dingen zoals je dat deed. Net als vele andere bedrijven waren oude gewoontes ingesleten. Het was dus tijd om weer even samen te kijken of alle werkprocessen nog wel goed op elkaar aansloten, want ondanks dat we allemaal in het zelfde pand werken leek het wel alsof we mijlen ver van elkaar woonden.

Met diverse stakeholders hebben we, onder het genot van een lunch, uitgebreid gesproken en terug gekeken hoe we nu eigenlijk werken met als doel om het zo effectief en efficiënt mogelijk voor elkaar te regelen. Al snel bleek dat er vele verbeteringen mogelijk waren maar, zoals dat vaak gaat, is er nooit de tijd genomen dit even goed uit te werken dan wel met elkaar te delen. We bleven dus doen wat we deden.

Inmiddels zijn de eerste wijzigingen al merkbaar en wat nog veel leuker is, collega’s zoeken elkaar weer op en zijn gemotiveerd om het morgen SAMEN nog beter te regelen!

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Druk op enter om te zoeken