(Afstudeer) Stage Bedrijfskunde HBO/WO

Induct Industrial Contracting is een nationaal en internationaal opererende, innovatieve organisatie op het gebied van luchtbehandelingsinstallaties en cleanrooms.
Van ontwerp tot montage, zoals gezegd zowel in binnen- als buitenland.

Ons bedrijf is een project gestart, de GreenCube, om tot een integrale oplossing te komen voor de verticale tuinbouw (Vertical Farming) waarbij licht, klimaat en intern transport bij elkaar komen. Om ons hierbij te assisteren zijn we op zoek naar een stagiair die hier graag zijn/haar eindopdracht van wil maken.

Opdrachtomschrijving

Het horizontaal verbouwen van voedsel wordt, doordat er steeds meer mensen op aarde leven, steeds lastiger. Vertical Farming wordt gezien als een oplossing om aan de groeiende vraag naar voedsel te kunnen blijven voldoen. Verticaal verbouwen in plaats van horizontaal dus! Jij gaat deze markt in kaart brengen en weet ons met jou businessplan haarfijn te vertellen wie de belangrijkste spelers zijn op deze markt. Wanneer je ook nog inventariseert wat de onderscheidende technieken (zouden) kunnen zijn dan is jou opdracht geslaagd.

Wie ben jij?

Je bent enthousiast, leergierig en zelfstandig. Duurzame vraagstukken geven je energie en je werkt graag binnen een organisatie met een internationaal karakter. Tenslotte ben je communicatief en van nature gericht op samenwerking.

Wat doen wij?

Wij bieden je een leuke en leerzame stageplek binnen onze organisatie waar jij je kunt ontwikkelen binnen jouw vakgebied. Uiteraard kom je terecht in een enthousiaste werkomgeving met een zeer gemotiveerd team die bereid is jou te ondersteunen in je ontwikkeling tijdens je stageperiode.

Meer informatie?

Voor meer informatie en reageren kun je contact opnemen met Arjan Wieringa, Operationeel Directeur, via 06 570 857 90  of stuur je reactie naar arjanwierenga@induct.nl

Solliciteren

Vul het onderstaande formulier in en solliciteer op deze functie.

  • Max. bestandsgrootte: 256 MB.
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Druk op enter om te zoeken

Kom stage lopen bij Induct.