Projectleider / Projectmanager

Wij zijn Induct, onderdeel van de Vink Groep en gespecialiseerd in klimaatbeheersing en contamination control voor industriële bedrijven. In 2001 zijn wij gestart als specialist in schone lucht, druk-hiërarchie en luchtverdeling voor cleanrooms en laboratoria, echter in de loop van de jaren hebben wij onze activiteiten uitgebreid naar het turn-key afleveren van alle soorten schone ruimtes, compleet met utilities en procesleidingwerk.

Onze focus is gericht op de producerende bedrijven in binnen- en buitenland waarbij het belang van een gecontroleerde omgeving voor de kwaliteit van de producten of gezondheid van de mensen essentieel is. Bij deze bedrijven is continuïteit van de productie de rode draad en het implementeren van wijzigingen of upgrades mogen uiteraard zo min mogelijk het productieproces verstoren.

Door de toenemende vraag vanuit onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar projectleider / projectmanager.

Ben je een kei in het aansturen van complexe multidisciplinaire projecten?

Onze klanten benaderen ons vaak met “hun” probleem. Hier begint dan ook het voortraject waar jouw avontuur dan al, samen met een van onze salesengineers en designers, start om een passen ontwerp te maken voor onze klant. Onze adviseur zal op locatie veelal de eerste opzet bedenken waarna het wordt uitgewerkt tot een concept, dit wordt vertaald naar een projectplan voorzien van tijd en budget. Jij bent al die tijd betrokken zodat je goed op de hoogte bent van de technische inhoud om tijdens de uitvoering goed te kunnen sturen.

Wij vragen

  • HBO denk- en werkniveau
  • Opleiding werktuigbouwkunde en/of installatietechniek
  • Eventueel aanvullende cursussen zoals TVVL luchtbehandeling
  • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift, kennis van de Franse taal is een pré
  • Klantgerichte instelling.
  • Probleemoplossend vermogen.
  • Beslissingen kunnen en durven nemen.

Wij bieden

Binnen Induct heerst er een informele “gezellige” sfeer. Zo is er een vrijdagmiddagborrel om de week als team mee af te sluiten, is er volop ruimte voor innovatieve ideeën, ruimte voor doorgroeimogelijkheden en is er ruimte voor eigen ontwikkeling en ontplooiing. Het is een uitdagende en afwisselende baan met grote zelfstandigheid en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden conform CAO Metalektro.

Meer informatie?

Voor meer informatie en reageren kun je contact opnemen met Arjan Wieringa, Operationeel Directeur, via 06 570 857 90  of stuur je reactie naar arjanwierenga@induct.nl

Solliciteren

Vul het onderstaande formulier in en solliciteer op deze functie.

  • Max. bestandsgrootte: 256 MB.
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Druk op enter om te zoeken

African-network-business-industry