NUTRITION

Prettig en hygiënisch werken in de voedingsindustrie

In de voedingsindustrie is men voor vele productielijnen extra afhankelijk van hygiënische ruimtes en cleanrooms. Het produceren en verpakken van food-gerelateerde producten kan alleen in een schone omgeving, waar bacterievrij en zonder invloeden van buitenaf gewerkt kan worden. Wij hebben voor al uw nutrition industry vraagstukken een passende oplossing.

HYGIËNE

Dankzij de ervaring van Induct in het bouwen van zowel laboratoria, cleanrooms als HVAC installaties kunnen wij de installatie en procesoptimalisatie in elke type bedrijf in de voedselindustrie van A tot Z verzorgen. Wij helpen bij het opstellen van de ruimte-specificaties en adviseren de meest optimale oplossing voor uw proces en HVAC.

NUTRITION

Wij engineeren, ontwerpen, leveren en monteren alles, van prefabricage in onze fabriek, tot op locatie bij uw bedrijf. Van huis uit zijn wij engineers van luchtbehandelingssystemen en de luchtkwaliteit is een van de belangrijkste factoren in de nutrition industrie.

DE INDUCT AANPAK: TURN-KEY PROCES

  • advies

  • Engineering

  • Realisatie

  • Validatie

Efficiënt werken en innovatieve oplossingen

Induct werkt in alle verschillende voedingsindustrieën. Van diepvries tot AGF, van dranken tot droog voedsel en de verwerking hiervan. De kwaliteit van uw product hangt af van ons werk, daarom nemen wij onze taak uitermate serieus. Wij ontwerpen uw HVAC en denken mee met innovatieve oplossingen om uw proces slim in te richten en elke ruimte te benutten.

171227_nutrition1

Certificering en kwaliteit van werken

Voor het ontwerp en uitvoering van industriële installaties werken wij op basis van GAMP-V. Dat betekent dat alle stappen in het ontwerp en uitvoeringsproces vastgelegd worden conform de richtlijnen van de FDA. Voor kwaliteitswaarborging controleren en testen wij alle componenten in de uitvoering op correct functioneren. Per component wordt verslag gedaan in de IQ- en OQ-rapporten. Ook de documentatie is conform de FDA-richtlijnen.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Druk op enter om te zoeken