Stage

Op zoek naar een leuke en uitdagende stage? Wij zijn altijd op zoek naar stagiaires die van uitdaging houden. Wij zijn een erkend leerbedrijf. Als innovatief bedrijf hebben we altijd plaats voor ondernemende studenten die op zoek zijn naar een leuke stageopdracht of leer-/werkplek.

Bij ons geen theoretische modellen waar je niets meer van terug ziet, maar concrete uitdagende opdrachten. Hierbij wordt veel van je inventiviteit gevraagd en waarvan je de toepassing ziet ontstaan. Eindig altijd met een werkend model, product of prototype.

In dit traject word je ondersteund door het ervaren innovatieve team van Induct en leer je hoe de op je studie geleerde theorie in de praktijk werkt.

Beschikbaarheid

Wij hebben stages voor MBO en HBO ‘ers Installatie techniek of Werktuigbouw. Aarzel niet om contact op te nemen als je eens wilt horen wat onze visie is over een solide fundament voor jouw carrière.

Meer informatie

Voor meer informatie over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met Willem Vis – 071 4098498.

Solliciteren

Heb je interesse? Mail je motivatiebrief en CV naar Diana van Rijswijk (Hoofd Personeel & Organisatie), e‑mailadres: dianavanrijswijk@induct.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. 

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Druk op enter om te zoeken

Innovatieve oplossingsgerichte luchttechnische installaties